04 January 2011

La multi ani!

Pe 2011. Ptr. ca nu am scris pana acum. Am avut niste probleme tehnice cu laptopul. Sper ca ati avut niste sarbatori frumoase. Eu am petrecut noaptea dintre ani acasa, si pt.ca locul fusese identic in ultimii ani, am facut o petrecere mai inedita, mai precis am impus tinuta obligatorie minim 5 culori diferite, am organizat o tombola surpriza cu mesaje si porunci si am facut placinte cu banuti norocosi si dezinfectati in alcool.

Cateva poze:

Tombola si placintele au fost surprize pt. musafiri si se pare ca le-a placut, pt. ca au declarat cel mai frumos revelion din ultimii ani. Placinte cu banuti am nimerit primii eu si Victor, fara sa fie aranjat, asa cum ar parea. Tombola a avut porunci imediate, amuzante si usoare, gen "bea sampanie si canta", "spala vasele" ori "povesteste....", "mimeaza...", dar si cateva mesaje mai "grele" pt. 2011. As vrea sa vi le spun pe 3 dintre cele grele:

1. in anul 2011 ai ocazia de a invata sa descurajezi consumatorismul; prin urmare, cu ocazia zilei de nastere a unei persoane apropiate, esti obligat sa nu ii cumperi nimic; in schimb ofera-i o experienta, o plimbare, pregateste-i o masa, etc; ideea am luat-o de la Kaciula;

2. ai la dispozitie un an intreg ptr. a ajuta o persoana care consideri ca face alegeri gresite, sa isi indrepte viata; la revelionul urmator sa ne povestesti ce ai reusit;

3. in cursul anului urmator esti obligat sa intri intr-o biserica (dar nu la o ocazie gen Paste, nunta ori botezul cuiva) si de a spune/citi o rugaciune ptr. o persoana (nu ptr. tine) care consideri ca are probleme; chiar daca nu esti credincios si nu crezi in aceasta actiune, gandeste-te intens la acea persoana in timp ce citesti.


Pentru prima, norocoasa castigatoare a fost Raluca, ptr. a doua Alex, iar ptr. ultima Andrei. Ce am tras eu? Un bilet din categoria "amuzante", mai precis cel cu spala vasele. Doar eram acasa.

No comments: