Cine sunt eu si despre ce scriu pe acest blog?

Ma numesc Adina Afendulis si scriu despre pasiunea mea ptr. viata sanatoasa. Inceputul a fost in 1991, cand aveam 12 ani si am inceput sa practic arte martiale. Aceasta pasiune pentru sanatate si sport mi-a ghidat viata pana in prezent si mi-a fost reper de stabiliate cand experientele vietii m-au depasit. In 2007, din dorinta de a ma simti libera, am creat pe platforma blogspot acest blog, intr-un moment in care viata mea lua o traiectorie diferita de tot ce fusese pana atunci. Inceput initial ca un jurnal personal, blogul a ajuns repede oglinda ce ma reflecta pe mine si stilul meu de viata, in care pasiunea pentru sanatate a inceput sa creasca din ce in ce mai mult. 

Prin acest blog m-am exprimat cand nu gaseam alta modalitate, m-am refugiat cand nu stiam unde este „acasa”, m-am adunat si am gasit raspunsuri cand viata mi-a dat lectii dure, iar comunicarea cu cititorii m-a ajutat sa ma cunosc pe mine mai bine si m-a motivat sa ma documentez mai mult despre sanatate, alimentatie si sport. Volumul de cunostinte in domeniul pentru care am avut doar o pasiune – viata sanatoasa – imbogatit mult in acesti ani datorita voua, cititorilor, vreau sa-l cresc si sperand ca o sa va fie este util, sa vi-l impartasesc mai departe.

Scriu in maniera exemplului personal, despre ce eu si familia mea am experimentat, dublat mereu de documentare autodidacta. Subiectele pricipale ale blogului sunt despre dieta, sport, gandire pozitiva, terapii alternative, dar acestea nu sunt scopuri in sine pentru mine, ci doar metode de prevenire a bolilor si atingere a longevitatii, iar un corp frumos este doar un rezultat secundar. 

Mai scriu si despre mine, despre calatoriile pe care le fac, restaurantele unde merg, despre cugetari de viata care cocheteaza cu psihologia si imi expun parerile deschis despre subiecte care imi atrag atentia. Din 2013 am deschis pe blog o noua categorie Ella Boutique, in care scriu despre o alta pasiune a mea, designul vestimentar. Ella Boutique este o pagina de facebook care ofera bentite pentru fetite si mamici.  

Printre aceste subiecte, blogul ramane o oglinda in care imi aranajez gandurile, iar sloganul meu este: just me, without secrets. Enjoy me!

No comments: