01 March 2010

1 Martie 2010Ieri in parcul Al. Ioan Cuza (fost IOR), gradinita Bambi a vandut martisoare confectionate de copiii din gradi in ultimele saptamani. Intr-un foisor din parc, copiii si parintii care au venit la eveniment, au putut confectiona noi martisoare, impreuna cu Magda profa de arte plastice a gradinitei.Am pictat si eu cu Victor cateva martisoare, le-am lasat educatoarei lui Victor sa le vanda, sper ca au placut cuiva. Din banii castigati, gradinita cumpara materiale didactice pentru copii.

5 comments:

Pixxie said...

Imi place stilul vestimentar al lui Victor ! Tu ii alegi hainele sau deja are gusturile formate in materie de haine ? Pun pariu ca are multe prietene la gradinita :) LA MULTI ANI ! O primavara frumoasa !

Adina Afendulis said...

Eu ii aleg hainele. Habar n'are ce-i pun pe el...

Sopy said...

Victor este foarte trendy...pun pariu ca o sa se faca un baiat mare,frumos si destept la fel ca tine...oricum a mai crescut in inaltime....mie asa mi se pare....de la ultimele poze ma refer....Sa ai o primavara extraordinara!

Anonymous said...

La multi ani draga mea,sa ai o primavara superba,sa fi fericita si te astept cu un premiu pe blogul meu.Primavara frumoasa.

Adina Afendulis said...

Multumesc, fetelor! Si voua la fel! Sa aveti cea mai frumoasa primavara din viata voastra!