18 November 2015

Negi

Cum scapi de negi? In primul rand ce fel de negi... Pe scurt, negi virali, pe degetele de la maini. Luati de la preiubitul meu fiu. El de unde? Nu vom sti niciodata. Lui cum i-a trecut? Cu homeoptatie. Mie de ce nu mi-a trecut cu homeopatie? Sunt prea multi factori care pot interveni si influenta un proces de vindecare, ca sa putem gasi asa usor un vinovat.

Dupa un an de zile in care am incercat toate remediile posibile naturopate si alopate (am refuzat categoric cauterizarea chirurgicala, din cauza faptului ca fac cicatrici cheloide, plus ca cei care apelasera spuneau ca le-au reaparut fix pe locurile cauterizate), am ajuns sa fac descantece la o fantana. Nu glumesc si nici nu e de ras. Disperarea te impinge departe, mai ales ca nu mai puteam nici sa tin un pix in mana. Nu mai zic de desfacut o simpla sticla de apa... 

Nu stiu daca descantecul a ajutat sa limpezeasca un pic energiile negative, sau remediul de jos aplicat fix in perioada cu descantecul, dar cert este ca dupa aplicarea cu consecventa timp de cateva saptamani a acestui remediu alopat, am scapat in sfarsit.  
1 comment:

Irina ♥ Ειρήνη said...

Eu si acum o pomenesc pe o cunostinta care mi-a dat un remediu natural contra negilor si care s-a dovedit ultra eficient. Eu aveam in talpa. Prima oara unul, am zis ca e batatura, apoi cand am vazut ca nu mai pot calca cu piciorul si se si extind mi-am dat seama ca-s negi. Am incercat ceva creme, pana mi-a zis aceasta prietena sa rad coaja de la o lamaie, iar lamaia s-o toc bucatele cu totul. Apoi lamaia bucatita si coaja rasa se pun intr-un vas de sticla si se acopera cu otet. Se lasa la macerat 10 zile, apoi solutia aceea filtrata de partea groasa se pune intr-o sticluta. Eu m-am uns de mai multe ori pe zi cu solutia asta si in relativ scurt timp i-a uscat pe toti. N-au mai revenit de atunci si sunt vreo 4 ani de la povestea asta.