07 September 2015

Dino Parc Rasnov

Voiam sa ajung cu copiiI inca din iunie la Dino Parc Rasnov. Si uite ca abia acum am ajuns. Impresii? Foarte, foarte bune. Am avut impresia ca nu sunt in Romania. Se pare ca vor sa il tina deschis si in timpul iernii. Si in prezent se extind, construiesc un cinema 9 D. Sincer nu stiu ce inseamna, vorba lui Viki... "or sa merga printre noi dinozaurii".

Au si loc de joaca pentru copii, si tiroliana (in ultima poza) si un restaurant foarte bun "Papazaur", a carui denumire incanta copiii pana la extaz. Recomandam hamburgarul de vita, facut in stilul home made, din carne de buna calitate. A se sustrage insa de pe farfurie, de catre parinti cand cei mici nu sunt atenti, tonele de pliculete de maioneza si kechup. Speram ca pe viitor vor deschide si alte restaurante, deoarece doar unul mi se pare insuficient. Cam atat. Din nou, las imaginile sa vorbeasca in locul meu. 

Ca o bila neagra, le-as sugera sa nu lase vizitatorii sa atinga exponatele. Altfel nu cred ca se vor mentine in timp prea bine si ar fi pacat. No comments: