04 January 2014

Ella Boutique

Este o pagina de facebook, pe care am creat-o inspirata de Ella Tzontzonella, asa cum o alint eu pe fetita mea Elena, care azi implineste un anisor :) De ziua ei am ales sa fac cunoscuta pagina, simtind ca asa ii fac ei un cadou. Este modul meu de a-i arata ca o iubesc :)

Pagina va ofera pentru inceput bentite (headbands) pentru ele, pentru toate Ellele Tzontzonelle - care vor sa fie mai cu mot, sau mai elegant spus, sa fie speciale. Bentitele sunt realizate handmade de mine, evident doar in compania Ellei :)        

Ella Boutique este modul nostru, al meu si al Ellei, de a ne oferi lumii. Bentitele noastre sunt fiecare in parte o poveste, o parte din noi, ne reflecta starea de spirit pe care am avut in momentul confectionarii. Mereu impreuna. Nu am facut nici o bentita fara Ella agata de mine, tragand de materiale, incurcandu-mi atele :)) Asa cum am spus si in sloganul acestui blog cand l-am creat in noiembrie 2007: just us, without secrets, so enjoy us!    

Daca doriti sa vedeti bentitele, le gasiti aici:

https://www.facebook.com/EllaBoutiqueBucharest

Sper sa nu cad in ispita ce mereu am detestat-o, de a cere like-uri. Sper sa ajunga sa aprecieze pagina doar cei interesati, care vor ajunge sa ma cauta singuri. 

Asadar, la multi, multi, foarte, foarte multi ani frumosi si minunati ca tine, draga mea Ella!

1 comment:

Alexandra said...

la multi ani! am si eu o fetita de un an si o luna.