29 March 2013

Despre copiii mei

Ieri ies cu Victor de la acupunctura, avertizata de doctor ca i-a "deschis" niste puncte care il vor face usor iresponsabil cateva ore... ma mir eu ca nu stiam ce ar putea insemna, ma gandesc totusi sa n-o las pe sora-sa cu el in masina pana platesc, ma intorc la masina cu cosul bebelusei, si raman masca cand vad ce facuse in masina: scosese un rug din geana mea si doua scutece din sacul Elenei si le pictase cu ruj, rujul se rupsese intre timp, si pe bancheta masinii totul era manjit cu ruj rosu. Imi vine sa ma enervez, dar ma abtin, il chestionez sa vad ce a avut in cap totusi, dincolo de iresponsabilitatea activata de doctor refuz sa cred ca nu exista ratiune. Deci, el se gandise asa: in primul rand sa cotrobaie in geanta mea, apoi sa dea o utilitate rujului pe care il gasise, care zice el ca a crezut ca este tare ca o carioca, si apoi sa picteze pampersii precum cei din reclama la tv, care au modele diferite foarte colorate pe fiecare pampers, si evident ca nu avusese cu ce, decat cu rujul. Mi-a zis ca a vrut sa aiba si Elena pampersi moderni.

M-am prefacut un pic mai suparata decat eram, de fapt eram chiar incantata de ceea ce facuse, sau mai bine zis de modul cum gandise, doar un pic imi parea rau pentru ruj ca avusese o culoare deosebita. M-a intrebat ce poate face sa ma impace. I-am zis sa imi cumpere alt ruj, vreodata cand va fi mare si va avea banii lui.

Aseara vine la mine si ma roaga sa inchid ochii ca are o surpriza. Mi-a pus in mana un ruj facut din lego.


4 comments:

ricutzica said...

Am ras cu lacrimi. Super copil ai!

Alexandra said...

Ce dragut din partea lui cu rujuletul din lego.

Politan Prod 97 SRL said...

copii nu se lasa singuri in masina
Poate de acum nu o sa-l mai lasi

Bazine - Rezervoare

Unknown said...

Super!
Adina, daca nu-i cu suparare, tu cum vezi inceputul diversificarii la Elena? Te-ai gandit? Ati inceput deja diversificarea?