22 March 2012

Hungaroring martie 2012


Hai sa incep direct cu concluzia, ca e prea "memorabila": weekendul trecut am fost la Hungaroring, singura cu 16 barbati din Romania. Aceasta fiind spusa si recunoscuta, sa intram in detalii :)

Hungaroring este un circuit de Formula 1 aflat langa Budapesta, care gazduieste insa si alte evenimente din lumea auto sau moto. Am avut ocazia sa particip la un astfel de eveniment in weekendu-ul trecut, alaturi de mai multi participanti romani, multi dintre ei din vechiul club Insomnia, o parte din echipa SKN, altii doar pasionati de masini puternice, insa toti animati de dorinta de a-si duce la limita bolizii pe circuit.


Participantii au fost din mai multe tarii, multi din Ungaria si mult mai multi decat ma asteptam din Romania. Nu am multe de povestit, asa ca o sa las cele cateva poze pe care le am sa vorbeasca:

Andrei, ducand Mitsubishi Evo 9 peste limita pe circuit.


Din cele 5 intrari pe care le-a facut a cate 20 minute fiecare, eu l-am insotit in dreapta de 2 ori. Desi am mers la viata mea cu multe masini - si de curse, si de VTM, si de raliu, si mai ales am condus multa vreme acest Evo 9 - cu toate acestea, cele 40 de minute in dreapta lui Andrei pe Hungaroring mi s-au parut greu de suportat. Mi-a fost frica, am avut senzatia in curbe ca o sa ne rasturnam si spre rusinea mea am mai inchis ochii din cand in cand pentru a face mai suportabila situatia. Oare o fi de la instinctul de conservare aflat intr-o relatie de directa proportionalitate cu varsta? :(


Niste modificari "artizanale" in ultimul minut:


Glumele s-au tinut lant, am ras tot timpul. Pacat ca nu am poza cu sireturile innodate ale unui dintre baieti in timp ce repara ceva sub o masina.


Echipa tehnica a Romaniei la lucru, inventiva ca de obicei - platforma a folosit pentru lucrul sub masini:


Eu nu m-am plictisit (desi am fost insistent intrebata acest lucru) multumita scaunului adus de baieti special pentru mine si cartii luata in bagaj, special pentru aceasta zi.

1 comment:

Aurelia said...

Urmaresc formula 1 si este super!Cred ca a fost o experienta interesanta!