11 October 2011

In bucatarie

Piept si pipota de pui de tara, cu brocoli si conopida la cuptor. Executat de mama. Vasul de ceramica este cumparat de la Metro anul trecut.


Lasagnia de dovlecei. Executata de mine. Reteta inspirata de pe www.bebster.ro. Reteta originala era cu vita si avea in plus busuioc si cascaval. Eu am executat astfel: carne mistret tocata si ciuperci calite cu ceapa si rosii, felii de dovlecei, sos din smantana, telemea capra, mozarela, parmezan, 1 ou, 2 catei usturoi. Se aseaza un rand de felii in tava de sticla, se pune compozitia (carnea + ciupercile cu ceapa si rosiile, calite pe foc pana carnea si-a schimbat culoarea), se toarna sosul 80% deasupra, se aseza inca un rand de dovlecei, se toarna restul de sos, se pune un rand de felii de mozarela si cateva rosii. Cand se mananca se poate adauga parmezan.



Chek cu banane fara gluten: jumate cana ulei cocos, jumate cana miere, 6 oua, jumate cana faina orez, sfert cana fulgi cocos maruntiti, 1 abnana mare coapta, esenta vanilie. Reteta de pe www.bebster.ro

2 comments:

nicu said...

ce bunatate!!! pozele tale mi-au lasat gura apa pe bune! am impresia ca als si partida de pariuri sportive live promisa vecinului ca sa ma apuc de gatit. abia astept sa termin lucrul pe astazi si sa ajung acasa sa gatesc:D

Adina Afendulis said...

Ma bucur sa aud ca barbatii gatesc mancare.