22 October 2008

Suc de aloe vera

Dupa cum stiti deja, sunt o mare luptatoare in cursa cu timpul, adica fac tot ce pot sa intarzii imbatranirea organismului, proces fiziologic pe de o parte, dar accelerat in vremurile noastre din cauza: stresului, poluarii din Bucuresti, aditivilor alimentari, etc. Si ultima mea traznaie in lupta cu timpul, este cura de dexintoxicare cu suc de aloe vera.
Timp de 2 samptamani beau dimineata pe sotmacul gol 2-3 linguri si mananc dupa jumatate de ora. Efectul este detoxifierea sistemului digestiv, mai precis intestine si colon. Acest remediu natural este recomandat celor cu boli ale sistemului digestiv, dar si pentru oameni sanatosi care doresc sa ramana sanatosi si fac cate o cura de dezintoxicare periodic. De ce sa ne dexintoxicam periodic?... Uite, ptr. ca, chiar si cei exagerati cu mine care alearg dupa mancare naturala, mai bag si cate o portie de monoglutamat de sodiu la cate un restaurant de fitze, sau carne crescuta cu antibiotice si hormoni, sau cate o ciocolata cu doar 10% cacao si restul margarina, aditivi, etc.

L-am cumparat din farmacia Sensiblue de pe Mosilor la intersectia cu Eminescu. L-am cautat si in alte farmacii, dar nu l-am gasit. Are un gust foarte bun.
Vrea s-o citez pe Ana Aslan: "lupta impotriva batranetii incepe de cand ne nastem".

1 comment:

Eliana said...

nu stiu daca stii , dar si firma Golden are acest tip de produs, si tin minte ca o data pe an inghiteam de voie de nevoie cate o lingura dimineata, timp de 2-3 sapt. Si pentru ca nu suportam gustul , mi-a cumparat mama cel amestecat cu zmeura...care era ft bun tr sa recunosc :). asta daca te bate gandul sa i dai si lui Victor