27 October 2009

In club

Sambata am fost in Gaia de vara pentru prima data in viata mea, la ziua unei bune prietene. Prietena maritata de ani de zile si cu copil, dar genul pentru care cluburile au fost viata ei. Adica in primavara a facut petrecere pentru motul copilului in Gaia de exemplu... Si cu aceasta ocazie mi-am dat seama (din nou) ca mie nu-mi place in club in general mai mult de o ora, iar in particular pentru aceasta Gaia, nu mai mult de 5 minute. Pentru ca 5 minute mi-au luat ca sa vad:

- un perete exterior la intrare, oda adusa constructiilor ieftine si prost executate;
- decoratiuni interioare urate si ieftine;
- o podea cu denivelari, niste ridicaturi, de ziceai ca e ingropat un cadavru sub ele, in crapaturile carora mi-am facut varza un toc de la cizma;
- multi gay foarte tineri; nu am nimic cu ei, ci cu varsta lor prea mica; si cu faptul ca am baiat si nu imi place lumea in care se pare va evolua; doi baieti de 16 ani care se pupa si se pipaie in club fara nici o inhibitie, dupa mintea mea de 30 de ani, nu mi se pare ok;
- bautura contrafacuta;
- o garderoba cu autoservire... era sa raman fara haina;
- femei frumusele, insa disperate dupa barbati parca veniti de pe retard.com

2 comments:

Unknown said...

Subscriu Adina! Am fost si eu sambata in Gaia. De atunci am o durere naspa la stomac(din cauza bauturii) desi nu am baut decat 2 pahare. Ai vazut peretele de rigips spart de la baie? E cam bataie de joc. Si "securitatea" care te intreaba daca ai rezervare la intrare, desi clubul pe la 2 era full de oameni care stateau in picioare? Nu stiu cum sunt preturile,ptr ca nu am platit nimik, dar nu prea merita. Sunt in continuare un fan Turabo!!

Bogdan said...

Interesanta descrierea si (probabil) adevarata. Nici eu nu as putea accepta mediul asta pentru un copil. Altii nu se gandesc la asta, la viitor, vor doar sa para "deschisi" pentru moment.