06 March 2009

8 Martie

Am primit deja cadoul. Executat manual de Victor la gradi. Toata saptamana au muncit picii in secret la aceste cadouri ptr. mame... Felicitare in forma de fluture si vaza dintr-un tub de hartie igienica pictat cu 3 flori din decupaj de cofraj de oua.


2 comments:

ShopaHopa said...

Buna Adina!
Am dat din intamplare peste blogul tau si am citit despre perioada cand ai tinut dieta ketogenica. Vreau si eu sa o tin si sa scap de 5-6 kg de care nu am putut scapa prin alte diete. Sunt slaba sus, insa coapsele sunt mai groase si din grasime pura :)
Tu cat ai reusit sa slabesti cu dieta? Ai dat jos si de la coapse? In 2 luni cam cat crezi ca as slabi?
Multumesc mult.. astept raspunsul tau

Adina Afendulis said...

Buna! Cam doua luni ar trebui sa tina primul "ciclu" de dieta, in timpul caruia abia o sa aiba timp organismul sa se obisnuiasca cu mecanismul de ardere al grasimilor... abia la a 2-a sau a treia dieta keto o sa se vada rezultatele adevarate. Deci RABDARE!... Si documenteaza-te serios ptr. keto inainte de a o tine, sa nu faci greseli. Este o dieta in care greselile se platesc mai scump decat in alte diete. Adica daca o tii corect, slabesti si chiar iti imbunatatesti sanatatea, insa daca gresesti, nu numai ca faci celulita (multi au patit, si eu am patit la prima incercare gresita de keto), dar iti dai peste cap si sanatatea, poate ireversibil (am vazut cu ochii mei multi care au patit-o).