16 February 2009

Weekend la Sinaia

Mai nou Victor nu iese din casa fara ochelari de soare...


A plans cand bulgarii se sfaramau... este deosebit sa-i explici unui copil de 3 ani de ce se sfarama bulgarii si el sa nu inteleaga.

Weekend-ul viitor daca mergem din nou (atunci promit sa va pun si poze cu Victor pe skiuri), cred ca semineul se va darama, ptr. ca Victor cat a stat in casa, a bagat lemne INCONTINUU in semineu.

Victor se aseaza mereu numai in capul mesei. I-am explicat ca M. trebuie sa stea acolo ca a muncit sa faca casa si masa, ca d-ul K. este un musafir important si ca sa-l lasam pe dansul acolo. Nimic! Ala e locul lui Victor, si gata!


Printul in perne la desene.

Printul o chinuie pe ma-sa...


Bucurie mare sambata seara cand au venit prietenii lui, Stefan si Tania.


Trante pe covor cu Stefan si Elena.Jerry s-a pictat pe fata cu cariocile lui Victor. Nu s-a mai luat de tot nici a doua zi. Am incercat: apa si sapun, ulei, spirt. Atat aveam in casa. Vreo sugestie cu ce se sterge carioca?Baie cu Stefan si Tania, dupa o zi de ski.Ultimele lupte in pat cu Stefan, inainte de culcare.Am si poze cu bomboane in forma de inimioara si lumanari din noaptea de Valentine, dar momentele cu Victor sunt cele mai pretioase.2 comments:

Alia said...

cu lamaie se mai ia... dar de pe maini... pentru fata nu stiu daca e tocmai indicat.

Adina Afendulis said...

Merci! O sa tin minte. Sper sa nu mai am ocazia...