10 February 2009

Vaccin impotriva stafilococilor care agraveaza racelile si gripele

Spuneam in mai multe posturi ca eu il tratez pe Victor cand raceste cu remedii homeopate. Ce am facut cand tratamentele homeopate nu au mai functionat? Adica au trecut 2-3 saptamani si tot mucii tot galbeni erau. (Scuzati limbajul... este o realitate la copii). Iar simptomele nici nu s-au agravat, dar nici nu au disparut.

Asa ca am mers la spital si am facut exudat in nas si gat. Rezultatul: stafilococi peste tot: Streptococcus Pneumoniae si Haemophius Influenzae. De unde? Evident din colectivitate, adica gradinita. Asta e, a invat engleza in 5 luni, dar se captuseste si cu toti cocii si stafilococii. Deci, s-a impus conform antibiogramei, antibiotic Augmentin. Povestea a trecut, dar ne putem reinfecta. Asa ca pana la urma am ales o forma de vaccin (evident alaturi de munca zilnica neintrerupta sub toate formele, ptr. cresterea imunitatii): Broncho-Vaxom (liofilizat de lizate bacteriene).


Se ia 10 zile pe luna, timp de 3 luni. De preferat de 2 ori pe an: toamna si primavara. Ptr. copii se gaseste sub forma de plicuri cu o pulbere care se pune in apa si se bea dimineata pe sotmacul gol. Ptr. adulti: capsule, tot 10 zile x 3 luni.
Pretul: ptr. 3 luni - la copii 117 lei, iar la adulti 144 lei.

4 comments:

Anonymous said...

asta cu broncho-vaxon mi-a recomandat-o si mie medicul, pentu imunizare. 3 ani consecutivi.
marfa blogul, imi place, esti in bookmarks! :-)

Adina Afendulis said...

Mulutmesc!

Anonymous said...

am o fetita de 5 ani e alergica la antibiotice se poate sa pateasca cv daca i dau acest produs bronho vaxom ?

Adina Afendulis said...

Brancho-vaxonul este un liofilizat de lizate bacteriene, deci nu face decat sa-i creasca imunitatea, adica sa raceasca mai putin/cu forme mai usoare.

Dar daca exista un fond alergic (banuiesc ca este alergica si la alti factori, nu numai la antibiotice), mai bine aveti grija si la excipientii din medicamente in general. Pentru cine nu stie, excipientii sunt substantele care intra in componenta medicamentelor si care incorporeaza substanta activa, ajutandu-i absorptia in organism. Se spune ca sunt inofensive, insa de cele mai multe ori fac rau.

Cel mai bine este sa consultati un medic homeopat ori specialist in alt remediu natural, pentru ca sunt mai deschisi la minte decat cei care practica medicina alopata. Experienta ne demonstreaza ca terapiile holistice au avut mai mult succes in tratarea alergiilor, decat medicamentele clasice alopate.