09 May 2008

1 Mai la mare

Din zilele petrecute in weekend-ul de 1 mai la mare, merita amintit: culcat la 8 dimineata, cifrele dezlipite de pe usile camerelor de la Ambasador, alcool grupa mare, o masa horor la Taverna in Mamaia, o masa super la Safari, bataia pe locurile de parcare in fata hotelului, imbracat complet cu machiaj complet a la minut si dezbracat complet cu demachiat care a durat mai mult decat machiajul, dupa un sfert de ora... si o femeie de 50 kg conducand o masina de 450 cai.

Dar zilele care au urmat imediat dupa 1 mai la intoarcerea in Bucuresti, le voi asocia probabil forever cu 1 mai, asa ca merita scrisa aici amintirea suprema a acestor zile: cum o fi sa ai doua masini ale tale si sa auzi ca oamenii stiu ca nu sunt ale tale de fapt, ti-au fost lasate tie asa... un pic... ca esti blonda... Si daca jumate din Bucuresti a fost convinsa de aceasta varianta, se pare ca a mai ramas un procent infim de oameni mai sceptici, carora insa li s-a propus varianta cum ca masinile au hibe tehnice de nici draku nu le da de cap...

Cum este sa fii femeie de 50 kg si sa fii in situatia asta?... Va spun eu!... E foarte tare!... Bine macar ca imi mai ascut si io inteligenta, sa nu ma plictisesc.

No comments: