13 March 2008

Dr. Fisher Baby Care

Ieri, Victor si cu mine am primit un cadou deosebit: niste produse Dr. Fisher. Este o linie de produse dermato-cosmetice israeliene, ptr. copii, ptr. mame pre si post-natal, dar si ptr. adulti. Din pacate, la noi in farmacii nu sunt inca.

Noi eream pana acum fani Mustella si ocazional Uriage sau Avene, deci produse de top din farmaciile autohtone. Aseara ma folosit Dr. Fisher la baita lui Victor si am fost foarte placut surprinsa si de mirosul placut al produselor. In plus, crema are o textura deosebita, a intrat in piele imediat, fara sa-l lasa pe Victor unsuros... si mai ales de faptul ca dimineata cand l-am schimbat de pijama, pielea lui Victor era ca dupa baie, proaspata. Ceea ce ma duce cu gandul ca aceasta crema hidrateaza foarte bine.


Si cum imi este felul sa cercetez tot, le-am gasit si site-ul:
http://www.dr-fischer.com/ Enjoy!
Multumim, Iulia!

2 comments:

Anonymous said...

eu le folosesc de f mult timp.imi aduceam din israel.sunt extraordinar de bune si merita incercate de toata lumea.in special crema ptr copii,samponul si sapunul lichid;am mai folosit si crema in timpul sarcinii si crema ptr perioada postnatala ;momentan exista si la noi in farmacii doar in una am gasit :City farm (eu sunt din cluj s-ar putea ca in alte orase sa existe si in alte farmacii).

Anonymous said...

Eu am inceput sa le folosesc acum si am aflat ca se comercializeaza prin farmaciile city farm si dona.