07 September 2009

Weekend la Neptun

Am plecat vineri cu Victor la mare, ptr. prima si ultima data in aceasta vara. Daca tot mergem la spartul targului, de ce sa ne grabim? Asa ca am lungit-o traversand cu bacul la Calarasi.Apoi o scurta oprire la Adamclisi, unde Victor nu l-a ascultat pe ghid deloc, desi saracu' om vorbea ptr. copil, ci s-a hlizit la poze.

Am stat in Neptun la hotel Insula. Recomand calduros.


De la balcon, restaurantul "Insula" se vedea cam asa. Vechea constructie inca de pe vremea comunismului, a fost marita cu tot felul de anexe adaugate. Cand esti jos, in interior, este ok, trecerea din zona veche la cea noua nu se simte, insa de la balcon, se vede ca o zona de bazar, cu acoperisuri intrepatrunse si adaugate.

Camera a avut vedere la lac si mare, cu un balcon mic si cochet.Dupa ce am aruncat bagajele in camera, am pornit-o spre Steaguri.Apoi pe dig, unde ne-a si prins noaptea.
Sambata, am stat la piscina toata ziua. Victor si-a etalat talentele de inotator, spre extazul tuturor.
La piscina am mancat struguri negri romanesti cu boabe mici si seminte cumparati de pe drum la venire, nu inghetata sau alte prostii. O sa scriu in alt articol ce am mancat in acest weekend.
Seara la Antik, am fost intr-o companie vesela si iubitoare de tequila. Suberekul, mancarea vestita a acestei terase (o porcarie din punctul meu de vedere) ajunsese "surubec"... asta o sa tin minte. Nu am baut nici un strop de alcool, insa m-am distrat bine, bine privindu-i pe ceilalti. Noroc cu canapeaua din terasa acoperita, ca Victor a adormit devreme.
Duminica, a plouat. Am mers inca o data la Steaguri, asa ca de incheiere de sezon.
Marea era atat de deschisa la culoare. Noaptea valurile adusesera alge cu melci si scoici pe mal.


Baietii mi-au dat emotii cu escaladarile pe stabilopozi.


1 comment:

who am I? said...

v-ati distrat ce mai...ca sa te pun la curent,eu am stat bolnava in casa weekend-ul asta si am suferit pentru ca sotul meu imi organizase o seara la club...:((( of...