10 July 2009

Serbarea de la sfarsitul cursului "Anatomia mea"

Azi s-a terminat a doua saptamana din cadrul programului FasTracKids Summer Camp, saptamana care a avut ca tema "Anatomia mea". Parintii au fost invitati sa vada lucrarile copiilor din acesta saptamana, si anume:

- corpul fiecarui copil la dimenisune reala, realizat din mai multe straturi de carton: pielea cu hainele, scheletul osos, organele interne;- un schelet din spaghete;- poze cu alimente sanatoase alese de el;- diverse alte desene cu creierul, stomacul, plamanii si inima;


- o salata de legume ptr. mine preparata chiar de el;


- o carte de colorat continand poze cu sistemul muscular, osos, organe interne, pe care copiii le-a colorat singuri; educatoarea ne-a spus ca la sistemul muscular sau inima, de exemplu, ea le-a indicat sa coloreze cu rosu; la creier insa, le-a dat libertatea sa-l coloreze fiecare cu ce culoare doreste. Victor l-a colorat verde. Oare de ce verde?Iar la sfarsit o educatoare in costum de soricica si cu halat de medic pe deasupra (mai avea putin si lesina de cald, saraca...) le-a dat copiilor cate o diploma de participare la cursul "Anatomia mea".2 comments:

Alia said...

verdele e alegerea celor smart... asa se spune :)

Adina Afendulis said...

sper, asa sa fie :)