03 May 2011

Noua crema Apidermaliv, de la creatorii Apiderminului

Am primit de 2 ori pe mail din partea doamnei manager Miruna Codeanu invitatia la testare ptr. noua crema Apidermaliv.

Nu am mai pus mana pe o crema Apidermin de ani de zile, desi in adolesceanta (anii 1995) o asociam cu naturalul, cu productia romaneasca pe cale de disparitie inca de atunci. Probabil in amintirea acelor credintze, am fost sensibilizata azi sa promovez pe blogul meu acest eveniment.

Inainte de a scrie azi aici, am zis totusi sa verific un pic. Multe nu am gasit despre noua crema Apidermaliv, insa despre Apidermin am gasit cu tristete ca in prezent contine un paraben, ulei de parafina + alte chimicale, pe care eu nu le-as pune pe fata. Dar hai sa dau o sansa noii creme romanesti Apidermaliv, chiar fara sa stiu cu certitudine ce contine, si sa cred, pana la proba contrarie, ca este asa cum scrie in mailul primit de mine, pe care o sa-l pun mai jos, ptr. cei interesati:

Complex Apicol Veceslav Harnaj va invita sa luati parte la campania de testare a cremei Apidermaliv desfasurata pe Twitter si Facebook. Crema Apidermaliv se adreseaza tenului normal si mixt, 97% ingrediente natural, fara conservanti, coloranti si parafina.

Regulamentul campaniei de testare: http://complex-apicol.ro/testare.html .

Participantii se pot inscrie la campania de testare prin intermediul Facebook si Twitter, in perioada 2 mai – 19 mai anul curent.

Bonus pentru cei care se vor califica pentru testarea Apidermaliv: produsele gamei Apidermin Apidermin Lux, Apidermin Sampon si Apidermin Sapun Lichid. Toate produsele ce vor fi trimise catre testare sunt fullsize.

Detalii despre campania de testare pe http://complex-apicol.ro/testare.html.

Crema Apidermaliv se adreseaza persoanelor cu ten normal si mixt ce isi doresc sa-si rasfete pielea cu ingrediente naturale precum laptisorul de matca, uleiul de masline si untul de shea. Apidermaliv este o crema hranitoare cu actiune de hidratare, emoliere si intinerire asupra tenului, ingrijind si hidratand pielea in profunzime.

Datorita complexului activ bogat in ingrediente naturale, starea pielii este imbunatatita in primele saptamani de la utilizare. Laptisorul de matca, hrana regala, complex de vitamina B,C,D, E, este o substanta naturala cu numeroase principii active fiind un concentrat biologic antirid ce regenereaza celulele pielii. Untul de shea, cunoscut si ca unt de Karite este derivat din grasimea arborelui de Karite, un unt natural cu actiune hranitoare ce combate imperfectiunile pielii, redandu-i elasticitatea. Uleiul de masline hraneste in profunzime pielea, actionand precum un scut de hidratare si mentinand pielea supla si elastica.


Asadar, daca se dovedeste ca aceasta crema este sub asteptari, voi fi prima care o voi critica.

No comments: