26 March 2010

Oua cu cifra 0 la magazinele Naturalia

Pentru cine nu stia, se gasesc oua organice inscriptionate cu cifra 0 la magazinele Naturalia. Intrati pe site-ul lor www.naturalia.ro ca sa gasiti magazinele. Eu il am aproape de mine pe cel de pe Mosilor.

Provenienta: o ferma de langa Pitesti sau Ungaria. Pretul inca nu-l stiu, revin cu detalii cand il voi afla. Chiar sunt curioasa cat costa, banuiesc ca o avere.

Problema: discontinuitate in aprovizionare, stoc mic iarna ( vanzatoarea mi-a explicat ca gainile fac mai putine oua iarna... logic... d'aia sunt bio).

Eu am trecut pe la magazin 3 zile la rand si nu am gasit. Se aduc dupa ora 3 si se termina repede, din cate am inteles de la vanzatoare.

10 comments:

Simona said...

Am gasit oua ecologice,inscriptionate cu coduri ce incep cu 0, in magazinele Mega Image (in Constanta, dar ar trebui sa se gaseasca in tot lantul de magazine), produse la o ferma din Transilvania, pret mediu 10 ron pentru 10 bucati. Problema este ca nu au o aprovizionare constanta.

Alia said...

pe la carrefour sunt oua bio... cel putin asa scrie pe ele.

Unknown said...

Stiai ca in China se produc oua false? Eu am ramas stupefiata ! Am trait s-o vad si pe asta !

http://www.farmacianaturii.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=114&Itemid=1

http://colectionezsemnedecarte.blogspot.com/ said...

La Naturalia din strada Coltei, 10 oua costa 12 lei. Eu il vizitez destul de des pentru ca este foarte aproape de locul meu de munca. Daca vrei, te anunt cand "baga oua" :))

cristina said...

Oua bio mai sunt si de la Ferma Cortina. Un ambalaj verzui cu 10 oua. Se gasesc la Carrefour si la Mega. E adevarat ca sunt mai scumpe (cam 12 RON 10 oua). Iar cu iarna asta lunga... nu am mai gasit oua din astea pe nicaieri. Acum au revenit, se pare.

Adina Afendulis said...

Diana, am ras cu lacrimi!... In China se produce orice fals, de ce nu si oua pana la urma... Subiectul merita studiat!

Iulia said...

De ouale false vroia sa-ti scriu si eu :)). Ma gandesc ca aia sunt caliti pt ca mananca orice fals, cred ca si plasticul e gustos la ei :D

Adina Afendulis said...

China in prezent este marea "fabrica" a lumii. Iar orice produs (brand ori fals) poate fi fabricat pe diferite niveluri de niveluri de calitate.

In privinta alimentatiei, China sunt convinsa ca face "porcarii", dar doar pentru export. La ei se mananca (inca) int-un stil traditionalist, sanatos.

Adelina said...

Sunt şi în Carrefour şi în Mega la 11 RON 10 ouă. Chiar săpt. trecută am luat.

Unknown said...

Si eu am ras dar mi s-a intors stomacul pe dos. Oricum, cred ca mi-as da seama ca e ceva in neregula cu ouale alea daca, Doamne fereste, ar ajunge vreodata pe masa mea.