31 August 2009

Gradina zoologica din Baneasa

Am fost ieri cu Victor. Eu nu mai calcasem pe acolo de 25 de ani. Mie mi-e mila de animale in general si auzisem ca cele de acolo nu sunt chiar ok, asa ca mai bine sa nu vad... Insa nu am putut refuza invitatia ce ni s-a facut ieri, si am mers cu inima indoita. Si cu ea mai indoita am iesit. Jalnic, trist, neingrijit. Mai bine ar desfiinta-o. Si si-ar atinge scopul ce l-or avea cu terenul acela, ca banuiesc ca asta e motivul ptr. care a ajuns in halul asta gradina zoologica. Cineva vrea terenul. Dar pana atunci animalele au de suferit. Sincer, nu recomand daca sunteti mai sensibili.

4 comments:

oliviutza said...

Asa e, eu am fost ultima data cand aveam vreo 14 ani si am ramas cu un gust amar, nu vreau sa ma gandesc cum e acum. Spatiile au fost intotdeauna insuficiente pentru animale, 3 tigri intr-o cusca de 20 mp. N-ar trebui sa fie legal sa existe asa ceva.

Corydalis said...

Buna. iti impartasesc ideea cu gradinile zoologice si chiar am plecat plangand din Baneasa (am mers obligata de facultate). am avut insa o surpriza frumoasa la gradian zoologica din Targoviste, putine animale, dar cu mult spatiu, ingrijite bine... sa speram ca lucrurile se vor schimba, pe viitor!

Adina Afendulis said...
This comment has been removed by the author.
Adina Afendulis said...

Bineinteles ca in culmea revoltei in fata custilor si eu m-am gandit imediat de ce diverse organizatii din lume cu protectia animalelor nu iau masuri. Insa, mi-am raspuns singura ca exista pe glob alte atrocitati mari in privinta animalelor, nu cred ca mai au timp sau interes sa se ocupe si de gradi zoo din baneasa. Si mai ales e vorba de interes. Probabil nu au interes de natura politica sa se bage in treburile de pe aici. Nu se baga nimeni sa limpezeasca ciorba noastra ecomonica, politica, etc, unde chiar este de viata si de moarte. Cine mai are timp si de animale?