22 April 2009

Rezumatul ultimelor zile

A trecut si Pastele. In general in perioada sarbatorilor religioase eu nu prea scriu. Sau nu scriu de bine... Ma deranjeaza ipocrizia postului si abuzurile de toate felurile care incep pe fata fix de la 12 nopatea cum s-a incheiat postul. De parca trupul si sufletul tau ti-ar fi dusmani... Nu suntem mai mult decat niste animale pe pamantul asta cu nevoi de: 1. foame ptr. diverse, 2. sex, 3. prestatii de mascul alfa in haita din care faci parte. Atat suntem. Absolut toti. Fara exceptie. Absolut toate comportamentele noastre se pot incadra in cele trei etichete. Unii au bunul simt sa recunoasca, altii se dau cu fundul in sus la biserica... De asta nu imi plac mie sarbatorile...

Sarbatorile nu mi-au incurcat alegatul, m-am tinut de program. O zi da, una nu, sau doua zile da si una nu, eu am fost prin parc cu apa plata si suplimentele dupa mine in masina. Deja metabolismul a crescut din nou, resimt prin nivelul de energie crescuta, lipsa oboselii, putere de concentrare crescuta, stare de bine permanenta.

Despre dieta mea nu cred ca am mai scris de mult... De peste un an mananc low-carb sau high-fat: grasimi cat mai multe nesaturate, legume crude cat mai mult, fara fructe sau carbo simpli. Proteinele le reglez in functie de nivelul de efort fizic pe care il fac. Sambata (satula de ipocrizia de care va ziceam mai sus + cand am dat cu ochii de bombele calorice specifice sarbatorilor care urmau sa fie devorate a doua zi... care nu mi-au facut nici o pofta, ba chair m-au scarbit) am dat-o pe keto! Acum daca tot m-am apucat, o sa tin macar o luna.


In alta ordine de idei, am aflat ca de 1 mai plec la mare. Tot la Ambasador, tot cu nebunii din Insomnia. Ma intreb daca or fi reparat in hotel stricaciunile pe care le-au produs anul trecut... Amintindu-ne frigul de anul trecut pe care l-am trait acolo, am hotarat cu fetele sa ne luam cu noi pilotele de acasa si sa cumparam niste aeroterme mici sa incalzim camerele. In rest, cizme, haine groase. Ca pe Yahoo prognoza meteo nu se arata prea grozava. Probail va fi si o seara de mers in club si de tremurat in vreo rochie potrivita ptr. august. Credeti ca eu scap de etichele de mai sus? Binenteles ca nu!

Pana una alta, ma pregatesc ptr. un maraton de petreceri sambata: cununia civila a lui Mihai si Carmen Baibarac, botezul baietelului Magurenilor + motul baietelului Alinei si a lui Cipi in ... Gaia!... Daaaa!... Sunt mai neconfirmisti si taie motul copilului in Gaia...

No comments: