10 April 2009

Mancare japoneza

De la restaurantul ZEN SUSHI.

http://www.zensushi.ro/

Stiam de existenta acestui restaurant inca de la deschidere, insa nu apucasem sa-l testez. Am facut-o azi. Si sunt foarte incantata. Eu, deloc novice in mancarea japoneza, ba chiar am incercat-o ... aproximativ "la mama ei", adica in China si Singapore, concluzia de azi a fost ca acesti baieti de la Zen Shushi chiar se pricep. Restaurantul are cateva mese intime si dragute intr-un decor semi-japonez, eu am preferat sa comand acasa azi. Din cate am inteles, ptr. petreceri acasa, diverse evenimente etc., cei de la Zen Sushi pot veni si prepara mancarea direct la domiciliu sau locul de desfasurare al evenimentului.4 comments:

One said...

Interesant acest fel de macaree,dar nu cred ca romanii ar manca asa ceva:)).Oricum interesant articol.

Adina Afendulis said...

In afara de acesta, in Bucuresti mai sunt cateva restaurante cu specific japonez. Nu au dat faliment nici unul, se pare ca cineva mananca in ele...

Eu, cel putin, daca nu ar fi impedimentul pretului nu foarte mic, as manca zilnic astfel de mancare.

Anonymous said...

arata foarte bine mancarea? tu ce ti-ai comandat...nu-mi dau seama dupa poza? si cum au fost? care ti-au placut si care nu?

Anonymous said...

Buna. Eu te-as sfatui sa incerci si restaurant MAIKO. Sincer, ZEN sushi nu se compara cu el. La Maiko totul este mai deosebit. Am fost acolo la business lunch si cu 100 de ron am mancat si supa, si salata, si orez, si sushi. Prietenul meu a ales varianta meniului cu carne- bucata a fost grozava. La Zen tot este mai simplu si mai spre fast food. La Maiko noi am simtit extraordinar de bine. Ai ce sa vezi acolo.