22 January 2009

Salata de la micul dejunDe cand am renuntat la lapte + cereale la mic dejun, fel de mancare pe care il mancasem ani de zile in fiecare dimineata, sunt intr-o continua cautare ptr. a gasi meniul ideal ptr. aceasta masa. Azi: salata valeriana, rosii cherry, parmezan, pesto si ulei masline. Plus o mana de paste colorate cu coloranti naturali: spanac, morcov, sfecla rosie, cerneala de sepie. Paste mananc foarte rar, cam o data pe luna. In aceasta salata, ele pot fi inlocuite cu 2 oua fierte.


5 comments:

Serban said...

daca iti place combinatia lapte/cereale de ce ai renunat la ea?

Serban said...

http://www.laurelonhealthfood.com/2009/01/22/healthy-breakfast-to-go/

Adina Afendulis said...

De ce am renuntat la lapte?... Printre multele motive, si articole ca cele de pe www.notmilk.com. Fiecare e liber sa aleaga. Informatiile cu care am venit eu in contact, m-au convins ca e mai bine sa nu mananc lapte. Preventiv. Ba mai mult, ma bate gandul sa incerc o perioada sa renunt de tot la lactate.

Serban said...

notmilk ala e jenant. vezi aici http://eserban.blogspot.com/2008/12/lyle-despre-lapte.html

dupa mine ar fi o mare greseala sa renunti la lactate

oricum, poti sa renunti si la mancare de tot daca vrei...

Adina Afendulis said...

Serban, sunt multe alte site-uri, carti, discutii, etc. care m-au convins sa renunt la lapte, nu am citit doar notmilk si gata... m-a convins. Repet, dintre informatiile care au ajuns la mine, atat pro cat si contra lapte, pe mine m-au convins cele contra. De fapt renuntasem la lapte inainte sa intru pe notmilk. Si sa fiu sincera, notmilk are niste exagerari in unele privinte, eu am perceput informatiile de acolo ca fiind undeva intre adevar si pamflet. Iar la lactate vreau sa renunt de tot, doar o perioada, ca un experiment, sa vad daca si cum sunt diferentele in cazul meu.