20 January 2009

Inca un magazin cu produse bio: Leacul

Am scris mai demult despre magazinele cu produse bio din Bucuresti PukkaFood si Naturalia. Saptamana trecuta am ajuns si la Leacul (langa Rest. Perla din Dorobanti – http://www.leacul.ro/ ). Produsele sunt cam acelasi ca si la Pukka Food. Ceva mai multe produse cosmetice decat la Pukka Food, insa, la fel ca si la Pukka, cu preturi mai mari decat pe http://www.rangali.ro/.

Am cumparat o punga de alge negre, o cutie de unt de cocos si un borcan de pasta din mango, chili si seminte floarea soarelui, toate bio. In total 77 lei. Mi s-a parut foarte scump. Am mai vrut sa cumpar o punga de cafea bio 40 lei si o sticla 200g de suc de coacaze bio 10 lei. Nu am fost hotarata. Poate le voi lua data viitoare. Concluzia mea este ca nu poate fi un magazin pt. cumparaturi zilnice. Cred ca oamenii il trateaza ca fiind un fel de magazin cu delicatese. Oricum preturile il situeaza in randul delicateselor.

Nu stiu sa gatesc inca algele, vanzatoarea mi-a dat niste sfaturi. Voi reveni cu detalii dupa ce ma hotarasc cum sa le pregatesc.

8 comments:

Serban said...

algele alea sunt imposibil de mancat

preturi enorme...mancarea bio este mult prea scumpa pentru beneficiile (minime) pe care le aduce fata de mancarea normala

Anonymous said...

La restaurantul in care mananci toata ziua nu ai face reclama !!!

Se pare ca nu apreciezi ca te salveaza de gatit zi de zi !!

Anonymous said...

Wow, sunt socata de preturile nesimtite...dar nu ma mai mira nimic.

Adina Afendulis said...

Pot raspunde in doua feluri la acest mesaj: la misto sau serios. O sa raspund serios: inainte de a face reclama restaurantului Fibrio, am cerut acordul proprietarei, si l-am obtinut. In ceea ce priveste restaurantul in care mananc la cateva zile (nu zilnic), nu am primit acordul proprietarilor de a folosi numele restaurantului sau numele lor pe blogul meu, ba chiar mi s-a cerut sa nu le amintesc cumva pe blogul meu.

Adina Afendulis said...

ptr. e_Serban: ce ma bucur ca algele sunt imposibil de mancat!... nu au costat decat 44 lei... Poti sa-mi dai macar o sugestie de preparare, te rog? Vanzatoarea mi-a zis sa le pun mai intai cateva ore la desarat in apa calduta, apoi sa le adaug in salate, supe, sau sa le mananc ca atare.

Serban said...

nu am nici un sfat...cred ca sunt oribile orice ai face...

Anonymous said...

http://bio.obc.ro asta e varianta online a magazinului leacul.
Si preturile se pare ca sunt un pic mai mici

Eliana said...

Ai folosit vreodata cremele cu protectie solara de pe site ul rangali.ro? eu tot caut o crema cu prot solara nu ft ridicata...insa sa fie calitativa in adevaratul sens al cuvantului. Eu avand si vitiligo nu ma pot juca...
Acum am vazut site-ul in blog-ul tau si poate imi dai un sfat ...pls :)