03 April 2008

Fitto Cafe

Cu aceasta ocazie lansez si o rubrica noua, in care va tin la curent cu locurile pe unde am mai iesit si evident ce am mai mancat/baut acolo, healthy... or not.

Am iesit cu o buna prietena la Fitto Cafe de pe Calea Floreasca. Am auzit ca este patronata de Beatrice Romanescu, fosta sportiva de performantza la tenis de masa. Atmosfera este una fresh, organica, cu mult verde de mar. Iar meniul este foarte interesant, cu feluri fency ce aduc a meniu fitness, de sportiv: salate fitness si diverse preparate naturale.

Iar toate bauturile, inclusiv felurile de cafea sau frape, au ceva in ele din fructe: mar verde, pepene, banane, etc.In poza este Dana, cu o salata cu ton si un frape cu banane, si salata mea fitness cu pui si andive si o limonada cu menta.

Si sa nu uit, exista intradevar si zona ptr. fumatori, ceea ce nu mi-a placut. By the way, nu mai fumez de o luna si ceva.

In concluzie, interesant si vreau sa revin. Decorul si meniul te refrisheaza, parca respiri aer proaspat, si cand pleci de acolo iti vine sa te duci sa faci o ora de sport!

No comments: