Ingredinte: pulpa manzat cumparata intreaga si tocata acasa (daca nu aveti robot performant si pe cineva sa spele dupa, mai bine o cumparati gata tocata), vinete, bulion home-made, mozarela, parmezan, oregano, sare, piper, ulei masline.
Am taiat 2 vinete felii cum vedeti, le-am pus in tava, sare peste ele, si le-am tinut la cuptor 20 min pana s-au inmuiat bine. Intre timp am calit carnea (1 kg) in ulei de masline. Cand si-a schimbat culoarea din rosie in maronie, am pus peste bulionul, parmezanul, oregano, sare, piper. Am scos vinetele de la cutor, am pastrat doar un strat de vinete, am pus peste ele un strat de felii de mozarela, tot amestecul de carne peste, apoi alt strat de mozarela si la sfarsit al 2-lea strat de vinete. Deasupra am mai turnat putin bulion si am preasarat parmezan. La cuptor se tine 30-45 min. In farfurie am mai presarat parmezan deasupra.
No comments:
Post a Comment